Bli medlem

Bra att veta

Omklädningsrum:

Du ta med eget hänglås till skåpen där du förvarar ombytet under din träning. Skåpen städas regelbundet, därför vill vi att du tömmer skåpet efter avslutat träningspass.

Medlemstränare:

För att få hjälp med individuellt träningsprogram och träningsrådgivning bokar du tid med vår medlemstränare i receptionen. Tjänsten är kostnadsfri för medlemmar och kommer garanterat att hjälpa dig att nå dina mål.

PT Personlig tränare:

Vill du komma i ditt livs form? Anlita en PT. Mer info och bokning i receptionen.

Gruppträning:

Gruppträningsklasserna delas in i olika nivåer – se färgskala på schemat. 4 gånger per år ändras gruppträningsschemat. Vår, sommar, höst och jul. En tredjedel av platserna är bokningsbara på internet, be om lösenord i receptionen om du vill använda bokning.

Styrketräning:

Gymmet är utrustat både med maskiner och fria vikter. Medtag egen träningshandduk för allas trivsel.

Milon:

Träning har aldrig varit enklare. Enkel och effektiv cirkelträning som endast tar 17,5 min. Boka din Miloninstallation i receptionen.

Miniklubben:

Bemannad barnpassning med bollhav för barn mellan 3 månader – 10 år. Vi aktiverar ditt barn under tiden du tränar. Be om en miniklubbsbroschyr första gången du lämnar in ditt barn så får du veta mer.

Naprapat:

Ronnie Schjött finns på anläggningen. Som medlem har du 10 % rabatt.

Hydrojet:

Vattenmassagesäng som med inställningsbara varma vattenstrålar ger dig avslappnand massage. Pollett finns att köpa receptionen.

Bastu:

Vi har TYLÖ ångbastu för både dam och herr.

Solarium:

Vi har Ergoline solarium. Innan kl 11:00 är det happy hour vilket innebär att du solar till rabatterat pris. Det är drop in på solariet dvs du behöver inte tidsboka.

Kroppsanalys:

Ett bra sätt att att ta reda på om du tränar effektivt. Med Tanitavåg mäter vi din kropps sammansättning. Du får reda på vikt, BMI, muskelmassa, vatten och fettprocent. Tidsbokning sker i receptionen.

Klädshop:

Vi säljer Casall & Nike kläder i shopen. Om det är någon färg eller storlek du saknar. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

CMS-travelpass:

Hämta ut ditt travelpass i receptionen när du ska ut och resa så tränar du gratis. På www.cms-travelpass.com ser du vilka som är anslutna.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.