Bodybalance™

eee

Skapa utrymme för en stund av vardagslyx i ditt liv med BodyBalance™.    

BodyBalance är en förkoreograferad klass från Les Mills.

BodyBalance-klasserna finns både i 45 eller 55 minuter och innehåller en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates.

Vi startar alltid med en tai chi uppvärmning som ger dig ett behagligt lugn i hela kroppen. Det hjälper dig att lämna vardagens måsten och rikta allt ditt fokus till här och nu. Därefter varvas Yoga – där du utvecklar din rörlighet, smidighet, balans och flexibilitet i hela kroppen med Pilates – som förbättrar din styrka framför allt i mage och rygg. De flesta rörelserna – stående, sittande och liggande går i ett långsamt tempo vilket gör det enkelt för dig att följa med redan första gången.

Många deltagare tycker att det är jätteskönt att klassen är exakt likadan under tre månader. Det gör att du redan efter ett par gånger hittar ditt eget flyt med stöd av instruktörens guidning. Musiken till rörelserna är  …mjuk och behaglig och smälter harmoniskt ihop med övningarna.

Många av oss upplever stelhet i stora delar av kroppen, som ofta leder till smärta i rygg, nacke och axlar. BodyBalancehjälper dig att öka rörligheten i alla muskler och leder. Svaghet i mag- och ryggmuskler ökar risken för ryggproblem. Under pilatesdelarna stärks just musklerna som ger dig styrka för att bygga upp och motverka dessa problem. BodyBalanceär en klass, som du efter att ha tränat första gången inser att, du inte vill vara utan. Som att vara på en minisemester under 45 eller 55 minuter.

På vårt gruppträningsschema markeras denna klass som blå:

Här är klasserna där vi fokuserar på smidighet.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.