Cykel

cycle

Våra cykelklasser är lika populära bland kvinnor som män.

Din kondition tränas på ett mycket enkelt, effektivt och skonsamt sätt, under tiden du trampar på en väg gjord av medryckande musik.
Vi strävar efter att efterlikna utomhuscykling så mycket som möjligt, därför varierar vi tempo och positioner på cykeln. Du kan välja på en rad olika typer av cykelklasser hos oss – 25, 45 och 55 minuters klasser erbjuds men även två olika träningsupplägg.

På Distansklasserna tränar vi vår uthållighet. Vi strävar efter att ligga på en jämn puls nivå under hela passet och du kan själv bestämma hur mycket du vill utmana din kondition. Därför passar de utmärkt både för dig som är ovan och van vid att cykla.

På Intervallklasserna bjuds det på intervallträning men låt inte det skrämma dig som är ovan. Efter en intervall när vi höjer pulsen kommer det alltid en vila, där du får chans att återhämta dig. Det är skönt att veta att du själv bestämmer över intensiteten med hjälp av belastningsratten på cykeln.

Nu går det att träna med Activio på alla cykelklasser. Du lånar ett pulsband av oss, eller köper ett eget i receptionen som går att använda även när du utövar all annan sorts träning, som kopplas upp till ett pulssystem som syns på en skärm längst fram i lokalen. Med Activio får du hjälp av pulsbandet att träna så effektivt som möjligt.

För att följa och spara din träning behöver du gå in på http://www.myactivio.com/ och skapa ett eget konto som du sedan använder för att logga in på Activioskärmen vid cykelsalen.

Många av våra deltagare i olika åldrar tränar cykel regelbundet då det är väldigt enkelt och du själv bestämmer intensitet. Cykel är en skonsam träningsform som vid regelbunden träning ger dig bättre kondition. Energin i lokalen och varierad medryckande musik ger dig en härlig upplevelse, som du kommer att längta tillbaka till!

På vårt gruppträningsschema markeras denna klass som gul.

Här är klasserna där vi fokuserar på konditionsträning.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.