Funkykidz

funky

 

Funkykidz är Nordens största, coolaste och roligaste dansskola för barn 2-7 år. Här har du en dansskola med den senaste och häftigaste musiken och med lärare som gör din lektion till ett stort party. Med Funkykidz har du alltid kul med dina kompisar i gruppen. Barndans har aldrig varit roligare än nu. Och det bästa av allt- alla kan vara med. Här är alla stjärnor.

Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är för-koreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

På alla Funkykidz-anläggningar finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Varje lektion är 45 minuter lång och kursen håller på i 10 veckor. När kursen är slut får du gärna vara med på vår stora show och visa familj och vänner vad du lärt dig.

Hösttermin 2017 – startar 3 September.

2-3 år sön kl.09:30
4-5 år sön kl.10:30
6-7 år sön 11:30

Fyll i anmälan här och betala in avgiften på faktura eller i receptionen på World Class.
Anmälan är först giltig när betalningen är genomförd.

Du får en bekräftelse på mail när din anmälan är klar.

Pris per termin: Funkykids 995 kr/barn
Du får en bekräftelse på mail när din anmälan är klar. I det får du även instruktioner om hur du betalar för att din anmälan ska bli godkänd.

Alla ni som dansade förra terminen är automatiskt anmälda till höstterminen.
Vill man inte fortsätta eller önskar att få byta grupp hör man av sig till World Class.

Jag vill gärna vara med! – Boka ditt barns plats genom att fylla i formuläret nedan:

Steg 1 av 2

50%