Jobba hos oss

Vill du jobba hos oss? Vi söker medlemsrådgivare, personliga tränare och gruppträningsinstruktörer. Läs nedan om de tjänster vi erbjuder.

——

Medlemsrådgivare!

World Class Eskilstuna söker nu en ny stjärna till sälj & serviceteamet.

Arbetet som medlemsrådgivare är mycket varierande och innefattar bland annat att ge våra medlemmar den bästa servicen och att skapa en familjär stämning.

En stor del av arbetet innebär att jobba med försäljning av medlemskap. Tillsammans med de andra teammedlemmarna jobbar du mot uppsatta säljmål.

Som person tycker du om att ta ansvar och har lätt för att prioritera var din insats gör mest nytta. Tjänsten innefattar varierande tider, både morgon- och kvällstider samt helger förekommer.

I anställningen innefattas möjligheter till kompletta utbildningssystem både på grund samt vidarenivå inom försäljning, service, medlemsrådgivning. Annan typ utav utbildning som kan vara nödvändig för tjänsten, exempelvis träningsrelaterat erbjuds även vid behov.

Intervjuer kommer att ske löpande. Märk din ansökan med Medlemsrådgivare och skicka till: sofia.rito@worldclass.se

——

Personliga Tränare!

Vår PT-verksamhet växer och vi behöver förstärkning inför kommande satsningar och expansion. Vi söker dig som är licensierad PT samt gärna har erfarenhet av att arbeta som detta på en friskvårdsanläggning eller som egen.

Vi söker dig som:

– Är relationsskapande och bra på försäljning
– Är en driven lagspelare som arbetar mot både individuella och gemensamma mål
– Trivs i en högpresterande miljö och gillar att tävla
– Är lösningsorienterad och ser möjligheter i varje situation och är beredd på arbetstid som är förlagd även till kvällar och helger
– Du älskar träning och hälsa

Vi erbjuder:

– Arbete i en inspirerande och framåtsträvande miljö, i en kedja i framkant
– Goda möjligheter till utbildning och kompetensutveckling inom allt från sälj till träning och kost.
– Uppbackning utav en erfaren organisation, tydliga, enkla och väl beprövade strukturer och system att arbeta efter, för bästa möjligheter att arbeta i en trygg miljö med bra stöd och förutsättningar att lyckas!
– Branschens mest utvecklade, och ledande personal och lönemodeller

Passar beskrivningen in på dig? Låter det intressant? Skicka då en kort presentation av dig själv och berätta varför just du skulle passa som en av våra PT´s. Bifoga referenser och sänd din ansökan snarast till sofia.rito@worldclass.se

——

Gruppträningsinstruktörer!

Våra hjältar som varje dag med glädje motiverar och inspirerar människor till bättre hälsa och välmående! Brinner du för träning? Skulle du älska att få inspirera och sprida glädje till andra? Se liv förändras och människor att utvecklas?

Vi kommer inför framtida satsningar på vår fantastiska gruppträning, behöva bli fler!

Är du redan licensierad inom Les Mills, FortGjort eller motsvarande hos annan aktör? Har du erfarenheter sen tidigare, men en önskan av att utbildas och utvecklas? Eller läskar du helt enkelt gruppträning och skulle kunna se dig själv inspirera andra så som du har blivit inspirerad?

Oavsett om du idag inte är, men vill bli Instruktör, eller helt enkelt vill söka nya utmaningar som instruktör, så erbjuder vi dig branschens bästa utbildningar, och bästa förutsättningar till att bli en vardagshjälte för våra medlemmar!

Låter det som världens bästa extrajobb, att få möjlighet att förändra liv och sprida glädje?

Kontakta sofia.rito@worldclass.se med en intresseanmälan samt en presentation utav dig själv, vad du instruerar i eller skulle kunna tänka dig att instruera i!

Tjänsterna ska tillsättas omgående.