Milon

Milon – Träning har aldrig varit enklare!milon-cardiotraining

Det här är precis vad många efterfrågar idag. Enkel, effektiv träning på kort tid och gärna kunna göra den utan att behöva passa tider. Känner du igen dig? Då är Milon cirkelträning något för dig. Träna när du vill i sköna maskiner som ställer i sig automatiskt efter dig. Du behöver aldrig komma ihåg vad du hade för vikt eller inställning förra gången allt är sparat på ditt Milonkort som du sätter i maskinen när du börjar.  En pelare i mitten hjälper dig att hålla tiden så du behöver inte tänka på det heller.

Vem kan träna i Milon?

Alla kan träna i Milon. Det spelar ingen roll om du aldrig tränat tidigare, det går inte att göra fel. Det enda du behöver göra är att stoppa in chipkortet i maskinen.

Milon – träning har aldrig varit enklare!

Så här fungerar Milon cirkeln:

 

3 styrkestationer 1 kondition 3 styrke 1 kondition. En pelare i mitten som visar när du ska träna och när du ska vila. Du gör först en installation med en Milon instruktör. Då får du ditt Milon kort i det programmeras det hur du ska sitta och vilken vikt du ska ha. Sen är det bara att börja träna.

Du startar på maskin 1, sätter i kortet och inställning och vikt sker automatiskt. Det står på pelaren i mitten av cirkeln när du ska träna och när du ska vila. Du kan när du vill variera vikten. Maskinen kommer ihåg vilken belastning du hade sist du tränade och ställer in den automatiskt.

Du tränar en minut på varje styrkemaskin och 4 minuter på konditionsmaskinerna. Ett varv träning tar 17,5 minuter, två 35 minuter.

Det är lätt att se att Milon ger resultat. Du kan nämligen följa din utveckling eftersom det du tränar sparas på ditt kort. Tillsammans med din tränare kan du göra uppföljningar för att se att din träning ger dig det du vill att den ska göra.
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.