Barnpassning – Miniklubben

Barnpassning – Miniklubben

miniklubben

Miniklubben
Vi finns här som en service till alla som har barn och tränar på World Class. Barn i åldrarna 3 mån upp till 10 år är välkomna. Miniklubben har öppet flera dagar och kvällar i veckan. Vi som arbetar här heter Sandra, Matilda, Emma, Rebecca och Nina.

Hos oss kan pyssla, rita, måla, titta på film, spela spel, läsa, eller kanske passa på att göra läxan… Vi hoppas att barnen ska trivas tillsammans med oss, så att ni föräldrar kan koppla av och ha en skön stund när ni tränar. Om du som förälder vill, får du gärna följa med ditt barn första gångerna, som en liten inskolning!
Bokning av Mininklubb

För att barnen ska få en säker och rolig vistelse i miniklubben så har vi begränsat antal barn. För att vara säker på att du får plats så kan du boka plats i miniklubben. Det gör du på samma sätt som du bokar pass. Du har möjlighet att boka 1 timme och 30 min per tillfälle och du får göra det max 3 ggr/vecka. Pga. platsbrist får du bara använda miniklubben till dina egna barn.

Användarnamn och lösenord för bokning, kontakta receptionen.

Miniklubbens öppettider
Måndag: 16:45-19:30
Tisdag: 16:45-19:30
Onsdag:16:45-19:30
Torsdag: 16:45-19:30

Under obemannade tider är det helt okej att ditt/dina barn är i Miniklubben, under förutsättningar att de är i ålder att de klarar sig själva, samt under förälders ansvar för barnen samt att rummet efteråt återställs och görs i ordning.

 

VILL DU VETA MER? FYLL I DINA UPPGIFTER HÄR SÅ KONTAKTAR VI DIG.