Om World Class

OM WORLD CLASS

World Class är en träningsanläggning som levererar ett brett utbud av träning till hög kvalitet och kännetecknas av en trevlig atmosfär, personlig service och välutbildad personal. Man väljer oss för att satsa på sig själv och sin hälsa. Vårt budskap är mer än bara träning, det är ett helhetstänkande, en livsstil.

Du kommer till oss för att nå dina mål och få resultat. Vi tar hand om varje kund personligen och utifrån dennes önskemål och förutsättningar skapar vi ett program som passar denne. Vi har ett brett utbud och poängterar vikten att variera sin träning. Samtidigt som vi erbjuder fysisk träning är vi en oas för avkoppling psykiskt. Här släpper man tankarna på vardagsbekymmer och laddar kroppen såväl fysiskt som psykiskt med ENERGI.

Klubben präglas av personlig service, kunskap och lyhördhet för medlemmarnas behov. Vår kraft är vår höga kvalité och servicenivå. Vårt fokus ligger på välmående. Alla människor är olika och har olika vägar dit, vårt jobb är att leda dig till den väg som passar dig.

 

DSC01749