Yoga

yoganYoga ger en dig en sammetslen känsla i kropp och själ.

Rörelserna utförs i följsamma flöden där du ett långsamt tempo förbättrar din smidighet, rörlighet, kroppskontroll och styrka.

En vanlig myt gällande Yoga är att alla som tränar är jätteviga, på grund av det är det många som drar sig för att prova. Att träna Yoga är totalt prestigelöst och du blir bra på det du tränar. Du utgår från din egen potential och kommer med tiden att göra framsteg.

Hos oss på Forever är alla klasser anpassade till nybörjare. Rörelserna byggs upp från grunden, så oavsett om du är van eller ovan kommer du att hitta en nivå som passar just dig. Klasserna kan se lite olika ut beroende på vilken dag du tränar men du kommer att känna igen övningarna och träningseffekten är densamma.

Att göra absolut ingenting är kanske den svåraste träningen av dem alla.
Vi avslutar våra Yoga klasser med en avslappning/meditations del där du lär dig att just göra ingenting. De flesta av oss har en hektisk vardag och mår väldigt bra av att komma ner i varv och att ladda upp batterierna.

Är du en person som vill förbättra din smidighet och rörlighet och vet att du behöver dra ner på tempot en aning, då är Yoga klassen du skall prova!

På vårt gruppträningsschema markeras denna klass som blå.

Här är klasserna där vi fokuserar på smidighet.

Vill du veta mer? Fyll i dina uppgifter här så kontaktar vi dig.